»Edino, kar je stalno, so spremembe.«, zato smo v koraku s časom in usmerjeni v prihodnost. Štejejo le dosežki, ki so merljivi in jasno definirani, zato smo projektno naravnano podjetje, usmerjeno v več operativnih področij. Sodelujemo pri gradbenih projektih – oprema gostinskih objektov in hotelov, mestna oprema, individualna oprema hiš in stanovanj po želji in naročilu kupca. Izkušnje imamo tudi pri restavratorskih projektih – izdelava replik za muzeje in sakralne objekte. Zaradi znanja in resursov, ki jih imamo se v celoti prilagodimo potrebam in željam naročnika.

Delujemo na področju kovaštva in izdelave visokokakovostnih kovinskih izdelkov, montažnih storitev, spletnega marketinga in trženja ter pokrivamo IT storitve.

Naši dosedanji dosežki:

  • več kot 70 certifikatov Art&Craft OZS za dovršene ročno-kovane izdelke

  • 2. nagrada za Naj podjetniško idejo Bele krajine (20.10.2018)

  • razvijanje nove blagovne znamke, ki je v fazi implementacije

Direktorica podjetja sem Vanja Žalec Stipanovič. 13.10.2013 sem diplomirala z odliko in priznanjem za najboljše diplomsko delo Fakultete za management z diplomsko nalogo Podporno okolje za uspešnost projektov. Ob obsežnem študiju tuje literature s področja projektnega managementa in dejavnikov uspešnosti projekta, sem pridobila poglobljeno znanje, ki ga sedaj implementiram. V podjetju sem pooblaščena za nadzor optimalnega izvajanja projektov, PR in revizijo outsourcinga, v pripravi imam tudi izvedbo delavnic za vršni management za zunanje naročnike. 8.8.2018 sem po uspešno končanem usposabljanju za samozaposlitev mladih ustanovila podjetje Stipanovič d.o.o. in zaposlila partnerja, Milorada Stipanoviča, ki že več kot 20 let izdeluje ročno-kovane unikate. Dovršenost njegovega dela potrjujejo certifikati Art&Craft, ki jih podeli Obrtna zbornice Slovenije. Prav tako certificiran Črni močeril ali Črni parkelj pa mu je 2009 prinesel nagrado za Najboljši belokranjski spominek. Z znanjem in izkušnjami, ki jih je pridobil skrbi za operativni nivo, designira nove produkte ter plasira tehnične izboljšave in inovacije.

Čeprav smo novoustanovljeno podjetje, sodelujemo z zanesljivimi, visoko usposobljenimi poslovnimi partnerji in zunanjimi izvajalci. Visoko cenimo in spoštujemo zanesljivost, doslednost in odgovornost za svoja dejanja, zato v tem duhu poslujemo in sklepamo naveze.

Trenutno razvijamo nov design za gostinske objekte in hotele, interes po vedno večjih izzivih pa nas žene v obsežnejše projekte, kjer se lahko dokažemo in še naprej razvijamo.

Naše poslanstvo je ustvarjanje visokokakovostnih produktov in zagotavljanje optimalnih rešitev za naročnike na vseh področjih delovanja.

Kratkoročni cilji podjetja so zaposlovanje novih sodelavcev, plasiranje novih produktov na mednarodna tržišča in ustanovitev nove blagovne znamke.

Naša vizija je postati uveljavljeno, mednarodno priznano podjetje in vodilni v designu prestižnih ročno kovanih unikatov.